Loading ...

Winamp, iTunesWindows Media PlayerReal PlayerQuickTimeWeb ProxyUP THE IRONS**SIMPLY THE BEST***SIMPLY THE FIRST
Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια όταν έπεζα ροκ τραγούδια για τους φίλους που έρχονταν στο σπίτι και ακούγαμε παρέα τις μουσικές που διάλεγα.
Τα
χρόνια μπορεί να έχουν περάσει,
αλλά
δεν έχω ξεχάσει την παλιά συνήθεια να παίζω καλή μουσική.
Έτσι συνεχίζω
πάλι να παίζω όπως παλιά,
αυτή τη
φορά μέσω του Διαδικτύου,
και κάθε μέρα μεταδίδω παλιό καλό rock για τους παλιούς φίλους που μπορεί να μην βλέπω πια συχνά αλλά μέσα απο αυτή τη ραδιοφωνική συχνότητα τους έχω πάλι κοντά μου.
Αν θέλετε λοιπόν να ακούσετε καλό ροκ από τη δεκαετία του εξήντα, τη δεκαετία του εβδομήντα και την δεκαετία του ογδόντα...
Είστε στο σωστό μέρος.


Μείνετε συντονισμένοι στο ''Up The Irons web Radio''

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

THE HISTORY OF EDDIE


. IRON MAIDEN δεν γίνετε δίχως τον Eddie αυτή την νευρώδη μορφή της μασκότ του group που κατά κάποιο τρόπο είναι το σήμα κατατεθέν και τόσο αναπόσπαστα δεμένο μαζί τους.

Ο ενσαρκωτής της πρωτότυπης ιδέας που διακοσμεί τα album, poster, t-shirts, του συγκροτήματος απέχει πολύ από το πρωτότυπο κεφαλάκι που ξεκίνησε να έχει η μπάντα στο ξεκίνημα της καριέρας της πίσω στη δεκαετία του 1970

Ο DaveLightsBeasley από χρόνια συνεργάτης του συγκροτήματος, ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση των θεαματικών ζωντανών παραστάσεων των Iron Maiden από τις πρώτες εμφανίσεις τους.

Αν και ήταν πάντα πολύ φιλόδοξος και είχε ιδέες και οράματα πολύ προχωρημένα για την εποχή του, ο προ υπολογισμός τότε δεν ήταν αυτός που θα του επέτρεπε να πραγματοποιήσει όλα όσα θα ήθελε σχετικά με τα special effects.

Γι αυτό και η πρώτη προσπάθεια του συγκροτήματος για διακόσμηση στο πίσω μέρος της σκηνής αρκέστηκε στο όνομα του συγκροτήματος το οποίο αναβόσβηνε κάτω από μία μάσκα που είχε αποκτηθεί χωρίς άδεια από μία σχολή καλών τεχνών.

Μέσα σε χρόνο μηδέν επινοήθηκε ο Eddie, και αποτέλεσε τον πρόδρομο χιλιάδων απεικονίσεων από περιπέτειες που παραλληλίζονταν με την καριέρα των Maiden.

Με τον καιρό από σκέτο κεφάλι απόκτησε σώμα και όχι μόνο, σιγά σιγά θα εμφανίζονταν με το συγκρότημα πάνω στην σκηνή και στο τέλος θα κυριαρχούσε.

Το υπόλοιπο της εικόνας του κεφαλιού θα το ζωγράφιζε ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Derek Riggs.

Η επαφή του με τους Maiden έγινε μέσω του manager τους, τον Rod Smallwood .

Όλα άρχισαν μια μέρα που ο Smallwood επισκεύτηκε ένα στέλεχος της ΕΜΙ και πίσω από το γραφείο του κρεμόταν μια αφίσα ζωγραφισμένη από τον Derek Riggs.

H επαφή έγινε και από τότε ο Eddie άρχισε να εκπροσωπεί τους Maiden σε όλες της εμφανίσεις τους παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία.

Σε οποιοδήποτε σημείο του φαινόμενου Iron Maiden και αν αναφερθείς θα νιώσεις την κρυφή απειλή του Eddie να καραδοκεί.

Όσο ακόμα γίνονται Live από το συγκρότημα το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Eddie θα είναι πάντα εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου